Update boorproces week 27


5 juli 2023

Gisterenochtend hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt op de locatie. De eerste sectie van de injectieput is succesvol afgeboord tot een totale diepte van 845 meter!

Deze week staat in het teken om de eerste verbuizing met een diameter van 34 centimeter te installeren en deze cementeren. Dit proces zorgt voor de stabiliteit en integriteit van de put. Tegen het einde van de week verplaatsen we de boortoren naar de productieput en herhalen we hetzelfde proces, maar met een iets grotere beitel. Dit geeft ons voldoende ruimte voor de installatie van de ESP (Electric Submersible Pump), een essentieel onderdeel van het productieproces.

Het team op locatie komt momenteel goed in de flow. Ondanks een uitdagende start-up zijn we erin geslaagd om tot nu toe volgens plan te werken. We kijken uit naar de volgende stappen in het project.

Op de bijgevoegde foto zie je het onderste gedeelte van de verbuizing die vandaag geïnstalleerd zal worden. De overige 830 meter aan verbuizing wordt rechtstreeks op locatie geleverd en zal direct van de vrachtwagen de put in gaan. Ook is op de foto goed het geluidsisolatie materiaal te zien dat de achterliggende huizen en tentamen lokalen van de TU Delft beschermt tegen geluidsoverlast. 

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze locatie. Vanaf het uitzichtpunt naast de locatie heeft u een goed uitzicht op de boortoren.

Stay tuned voor meer updates!

 

 

 

 

Tags
Werkzaamheden
2024 © Knijnenburg Producties