Terugblik op de inloopbijeenkomst over de start van Geothermie Delft


20 mei 2022

Binnenkort gaan de werkzaamheden voor de aardwarmte-installatie in Delft van start! Daarom vond er op 19 mei 2022 een informele en informatieve inloopbijeenkomst plaats bij Hordijk. 

De afgelopen jaren zijn TU Delft, Aardyn, Shell en EBN bezig geweest met de voorbereidingen voor het aardwarmteproject ‘Geothermie Delft’. Nu zijn we zover: de werkzaamheden gaan van start. In de laatste weken van mei starten we met de aanleg van de in- en uitrit en zal er grondwerk worden uitgevoerd.  

Het team van Geothermie Delft heeft daarom de direct omwonenden en ondernemers uitgenodigd om in gesprek te gaan over de bouw- en realisatieplanning en het verdere proces. Tijdens de bijeenkomst van 19 mei heeft het team van Geothermie Delft zich voorgesteld en een toelichting gegeven over de komende werkzaamheden, vragen beantwoord en waardevolle opmerkingen en tips ontvangen.

Heeft u de informatiebijeenkomst gemist? Hier kunt u de posters zien die gedeeld zijn tijdens de bijeenkomst. 

Over een aantal maanden zullen we meer informatiebijeenkomsten organiseren. Informatie hierover leest u op de website en in de nieuwsbrief. Heeft u vragen over de informatiebijeenkomst, het vervolgtraject, of aardwarmte in het algemeen? Stuur dan een mail naar info@geothermiedelft.nl 

Tags
Bijeenkomsten
2024 © Knijnenburg Producties