Informatiesessie omgevingsvergunning boringen


11 juli 2022

Het aardwarmteproject Geothermie Delft gaat een nieuwe fase in! Om volgend jaar duurzame warmte aan de campus en de stad te kunnen leveren, start als alles goed gaat in november de boring. Daar is een omgevingsvergunning voor aangevraagd.  

Op 26 juli 2022 van 19:30 tot 20:30 organiseert Geothermie Delft een informatiebijeenkomst over de omgevingsvergunning boringen. Vanwege de zomervakantie zal de sessie online plaatsvinden.  

Op 23 juni 2022 is deze vergunningsaanvraag voor de boring voor het aardwarmteproject in Delft gepubliceerd. Er is tot en met 3 augustus 2022 mogelijkheid hier een reactie op te geven. 

Het doel van deze sessie is informatie over het boorproces en vergunningsproces te geven en om eventuele vragen van het publiek te beantwoorden. 

Aanmelden kan tot en met vrijdag 22 juli 2022 via dit formulier. Er kunnen direct vragen en opmerkingen worden ingestuurd. Zo kunnen deze alvast worden meegenomen in de voorbereiding van de informatiesessie. 

Hier vindt u de omgevingsvergunning aanvraag. Via deze link kan alle documentatie rondom de aanvraag worden teruggelezen. 

Tot dan! 

Tags
Bijeenkomsten
2024 © Knijnenburg Producties